Ajankohtaista

Sosiaaliasiamies 4.1.2021 alkaen


12.01.2021

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy, SONet BOTNIAssa aloitti sosiaaliasiamiehenä YTM, laillistettu sosiaalityöntekijä, Taina Holappa.

 

Häneen voi ottaa yhteyttä arkisin soittamalla numeroon 040 830 2020 tai sähköpostitse sosiaaliasiamies@seamk.fi. Puhelinajat: tiistai klo 12-13.00 ja keskiviikko klo 8.30-10.00 (muina aikoina voi jättää soittopyynnön). 

Sosiaaliasiamiehen toimitila sijaitsee SONet BOTNIAn/SeAMKin sosiaali- ja terveysalan yksikön yhteydessä Kampustalolla Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35, jossa vastaanotto ajanvarauksella. Lisäksi sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita sopimuksesta myös kunnan esittämissä tiloissa.

 

Sosiaaliasiamies neuvoo asiakkaita sosiaalihuoltoon ja varhaiskasvatukseen liittyvissä asioissa ja tarvittaessa avustaa sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen palveluun ja kohteluun liittyvän muistutuksen ja muiden asiakkaiden käytettävissä olevien oikeusturvakeinojen käytössä.

 

Sosiaaliasiamiehen toiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

 


Takaisin uutisiin